top of page
Personal training aan huis - YorFit - Bussum - Laren - Blaricum- Personal trainer 't Gooi

PERSONAL TRAINING AAN HUIS!

Woon jij in Laren, Blaricum of Biddinghuizen en wil jij fit worden in jouw eigen vertrouwde omgeving? Dan ben je bij YorFit aan het goede adres! YorFit verzorgt Personal Training aan huis in Laren, Blaricum en Biddinghuizen. De training kan plaatsvinden op de door u gewenste locatie. Of dit nou in uw eigen woning, op kantoor, of buiten is wij verzorgen de training waar u wilt. Hierdoor zijn de trainingen makkelijk in te passen in een drukke agenda. Met een Personal Trainer aan huis komt de trainer met de juiste materialen naar u toe! Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact op!

Voedingsadvies - Personal training - Afvallen - Personal training aan huis

PERSONAL TRAINING MET VOEDINGSADVIES

Als klant van YorFit krijg jij toegang tot onze eigen app. Hierin kun je worden begeleid op het gebied van voeding en heb je toegang tot 100+ gezonde recepten. Personal training aan huis combineren met het juiste voedingspatroon gaat ervoor zorgen dat jij jouw doel gaat behalen. Bij YorFit hebben wij een hekel aan het woord diëten. Wij proberen onze klanten bewuster te laten worden van hun eigen levensstijl zonder afscheid te nemen van een wijntje op vrijdagavond. De balans vinden met je dagelijkse voeding is namelijk de key tot langdurige resultaten. 

Personal training aan huis - personal trainer - Persoonlijke begeleiding - Krachttraining voor vrouwen - Krachttraining voor mannen

PERSONAL TRAINING IN JOUW VERTROUWDE OMGEVING

Sportscholen kunnen een imponerende omgeving vormen, waar niet iedereen zich op zijn gemak voelt. Hoe fijn is het dan om personal training aan huis te krijgen. Wij maken aan de hand van jouw doelstelling het perfecte schema om dit doel te bereiken. De materialen die we nodig hebben tijdens deze training nemen wij zelf mee naar de afgesproken locatie. De Personal Trainer van YorFit zorgt naast de technische en motiverende woorden ook voor plezier tijdens het trainen.

Personal training aan huis - krachttraining - Materialen - Dumbell - Barbell - Kettlebell

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN PERSONAL TRAINING AAN HUIS?

✓ Perfect te combineren met een drukke agenda

✓ Wij zorgen voor de benodigde materialen

✓ Begeleiding door een gecertificeerde personal trainer

✓ Trainen in jouw eigen vertrouwde omgeving

✓ Wij zorgen voor een trainingsschema op maat

✓ Wij zijn jouw stok achter de deur

✓ Persoonlijke aandacht

✓ Mogelijk financieel aftrekbaar voor ondernemers

✓ Het kost jou geen reistijd

Personal trainer - Gevarieerd trainen- plezier - Krachttraining - personal training Laren - Personal training 't gooi
Krachttraining - Materialen

ZOEK JIJ EEN PERSONAL TRAINER AAN HUIS?

Klik HIER om een gratis intakegesprek aan te vragen!
 

bottom of page