top of page
Personal training - Afvallen - Krachttraining

PERSONAL TRAINING

Bij personal training van YorFit gaat het om jou! Ga jij ook met een personal trainer in Biddinghuizen of Kampen aan de slag? Samen met jou kijk ik als deskundige naar wat jij nodig hebt en werken we samen een trainingsplan op maat uit wat bij jou past. Jouw resultaat is namelijk wat telt tijdens onze personal training. Met aandacht voor training, voeding en herstel wordt jouw doelstelling haalbaar. Door het op maat gemaakte plan helpt YorFit ervoor te zorgen dat jij deze levensstijl kan volhouden in het dagelijks leven zodat je zowel fysiek als mentaal beter in je vel komt te zitten. In een tijd waarin we steeds ongezonder eten en minder bewegen kan een op maat gemaakt trainingsplan het verschil maken. Tijdens onze persoonlijke coaching momenten kijken we samen naar wat er nodig is om jouw huidige levensstijl te verbeteren.

vector.png

TRAINING

Door de personal trainer word je begeleid om jouw lichaam op een verantwoorde en
effectieve manier te belasten. Het op een juiste manier aanleren van bewegingen en
technieken is een belangrijk onderdeel van de personal training. Met deze basis kunnen we op een veilige manier het maximale uit elke training halen.

118627-200.png

VOEDING

Naast training gaat ook een gezond eetpatroon ervoor zorgen dat jouw doelstelling haalbaar wordt. Met de ondersteuning vanuit YorFit wordt eerst in kaart gebracht hoe jouw huidige voedingspatroon eruitziet. We bouwen verder op de goede eetgewoontes die er al zijn en kijken daarnaast naar wat nog verbeterd kan worden. We willen namelijk alle positieve punten uit jouw huidige voedingspatroon gebruiken zodat er zo min mogelijk veranderingen plaats hoeven te vinden. Dit gaat er namelijk voor zorgen dat de kans groter wordt dat je het vol gaat houden tijdens en na de begeleiding.

118627-2002.png

HERSTEL

Behalve het bewust omgaan met training en voeding is het belangrijk om stil te staan bij het herstel van je lichaam. Door ook de herstelmomenten aandacht te geven, zorg je ervoor dat het lichaam meer in balans komt en jouw doelstelling behaald kan worden.
Mentaal en fysiek optimaal functioneren bereik je door onder andere aandacht te geven aan het slaappatroon en ontspanningsmomenten. Tijdens de coachingsgesprekken krijg je tips & tricks om het herstel te optimaliseren.

Toen de sportscholen dicht gingen in maart ben ik begonnen bij Yorfit. We trainden toen buiten op 1,5m afstand.
Yordi luisterde goed naar mijn behoeftes en paste waar nodig de trainingen aan om mijn doelstelling te behalen.
Niet alleen ging mijn conditie vooruit, ik merkte ook dat mijn golfspel beter werd. Mijn swing was enorm verbeterd en ik kan nu verder slaan. Vorige maand is Yordi ook op mijn werk begonnen als coach waar ik ook aan mee doe. Met zijn app kan je nauwkeurig op je voeding letten. Daarnaast hebben we elke week een gesprek over alles rondom training, voeding en herstel. Echt een aanrader!

Margie 01-11-2021

Dankzij de begeleiding van Yorfit (PT van Yordi) heb ik mijn doel bereikt. 

In het afgelopen half jaar was Yordi een toegevoegde waarde op mijn voedings,-trainingsschema wat direct weerslag had op mijn motivatie. Ik had al een tijd niks meer gedaan en dan wordt de drempel steeds hoger hoe langer je wacht, daarnaast was dit fysiek ook te zien ;-). 

Samen hebben we realistische doelen opgesteld die wij wilde bereiken. Dit werd speciaal voor mij uitgewerkt aan de hand van mijn levenssituatie en fysieke gesteldheid. Uiteindelijk moet je het zelf doen, dat klopt, maar de mix van uitdagende oefeningen, resultaatgerichtheid en het verkennen van mijn persoonlijke grenzen zonder mijn techniek en veiligheid uit het oog te verliezen zorgde ervoor dat ik zelf ook erg gemotiveerd was om mijn eigen doel te halen.

Yordi maakte dus niet alleen een schema gericht op mijn situatie, maar is ook een toffe gast waar je een goed gesprek mee kunt voeren, doet regelmatig een check-up en is betrokken.

In eerste instantie denk je ‘’ik wil een PT want dan heb ik een stok achter de deur’’. Dat is nu echt anders, de motivatie is er, ik heb zelf zin om te sporten en voel me weer helemaal fit. Dit was zonder Yordi in de afgelopen periode niet gelukt.

Thanks man, op naar de volgende training!

Roberto 14-08-2021

Een half jaar geleden ben ik met Yordi als personal trainer aan de slag gegaan na jarenlang trainen met een verkeerde houding en zonder plan.
Eerst met enkel het laten maken van een persoonlijk schema, daarna ook personal training op locatie.

Yordi werkt met een persoonlijke aanpak en staat altijd klaar voor advies, waardoor ik in de afgelopen tijd erg veel geleerd heb op het gebied van houding en techniek, maar ook het sporten volgens een schema.
Met Yordi kan je werken naar doelstellingen op het gebied van vetpercentage of spiermassa en ik beveel hem dan ook zeker aan!

Lesley 10-08-2021

bottom of page