top of page
IMG_7466.JPG

LIFESTYLE COACHING

​Bij Lifestyle Coaching van YorFit gaat het om jou! 12 weken lang begeleid ik jou doormiddel van coachingsgesprekken. In deze gesprekken krijg jij de nodige tips, tricks en tools aangereikt om jouw doel te kunnen behalen. Tijdens het gehele traject heb je toegang tot de YorFit app. In deze app kun je jouw voeding bijhouden, gepersonaliseerde trainingsschema’s ontvangen en nog veel meer. Is jouw doel sterker worden, afvallen of lekkerder in je vel zitten? Dan is Lifestyle coaching wat voor jou!

YorFit app - Voeding begeleiding - Levensstijl - Lifestyle coaching - Online coaching
vector.png

Beweging

Door de personal trainer word je begeleid om jouw lichaam op een verantwoorde en effectieve manier te belasten. Aan de hand van jouw doelstelling is er de mogelijkheid om een schema op maat te ontvangen in de YorFit app. Hier kun je de oefeningen, sets en herhalingen terugvinden. Alle oefeningen worden daarnaast ondersteund met een 3D video. Tijdens de coachingsgesprekken is er ook de mogelijkheid om techniekvideo’s samen te bespreken. Door deze manier van begeleiden wordt jouw bewegingsdoel haalbaar.

118627-200.png

Voeding

Naast meer bewegen gaat ook een gezond eetpatroon ervoor zorgen dat jouw doelstelling haalbaar wordt. Met de ondersteuning vanuit YorFit wordt eerst in kaart gebracht hoe jouw huidige voedingspatroon eruitziet. We bouwen verder op de goede eetgewoontes die er al zijn en kijken daarnaast naar wat nog verbeterd kan worden. We willen namelijk alle positieve punten uit jouw huidige voedingspatroon gebruiken zodat er zo min mogelijk veranderingen plaats hoeven te vinden. Dit gaat er namelijk voor zorgen dat de kans groter wordt dat je het vol gaat houden tijdens en na de begeleiding.

118627-2002.png

Herstel

Behalve het bewust omgaan met training en voeding is het belangrijk om stil te staan bij het herstel van je lichaam. Door ook de herstelmomenten aandacht te geven, zorg je ervoor dat het lichaam meer in balans komt en jouw doelstelling behaald kan worden. Mentaal en fysiek optimaal functioneren bereik je door onder andere aandacht te geven aan het slaappatroon en ontspanningsmomenten. Tijdens de coachingsgesprekken krijg je tips & tricks om het herstel te optimaliseren.

Door yorfit heb ik de motivatie voor sporten weer terug gevonden. Hij helpt je waar nodig en geeft de juiste tips!
Hij zet een mooi sportschema op zijn app voor je klaar (wat trouwens echt super handig is), een sport schema wat goed bij mij past.
Ik heb ook inzicht gekregen wat ik kwa voeding binnen krijg, wat ik moet eten op een dag en wat ik anders kan eten ipv iets met meer calorieën. Je kan alles wat je eet invoeren op zijn app en die verteld je hoeveel calorieën je nog moet eten op de dag.
Je kan hem altijd benaderen voor vragen als je ergens niet mee uitkomt of als een oefening wat lastig is.
Mijn doel was om onder de 70kg te wegen en meer fit te worden!
Dit is mij bijna gelukt en heb de motivatie vast gehouden tot na de 3 maanden. 
Nu paar maand later. Nog volop aan het sporten en weeg nu onder de 68kg!!
Goede start geweest om dit jaar met sporten te gaan beginnen! 
Thankssss!!!!!

Naomi 15-08-2021

Dankzij Yordi weer op de rit wat betreft een gezonder leven. Ben me door hem bewuster geworden van de impact van voeding en fysieke training. Ik ben door Yordi op afstand begeleid, wat voor mij uitstekend heeft gewerkt. Op basis van je mogelijkheden thuis heeft hij een programma in elkaar gezet. Al je activiteiten en voeding kun je eenvoudig bijhouden op een persoonlijk dashboard die gevuld wordt via een gekoppelde voeding- en sportapp. Op afgesproken tijden krijg je feedback en advies. Deze personal trainer kan ik je zeker aanraden!

Bart  30-07-2021

Altijd heb ik al moeite gehad met gezonde voeding. In augustus ben ik gestart bij Yordi met het 12 weken lifestyle pakket omdat ik aan mezelf merkte begeleiding nodig te hebben. Vanaf dag 1 ben ik goed begeleid door Yordi. Als je vragen hebt of het even lastig had kon je  hem appen en kreeg je tips waardoor je toch niet naar dat ongezonde dingetjes greep. Ik moet zeggen dat ik geen enkel moment spijt heb gehad van deze 12 weken. Ik weet nu hoe je gezonde keuzes maakt en dat het niet erg is als je af en toe even een verkeerde keuze maakt. Zo gauw je daarna maar weer de juiste keuzes maakt. Top begeleiding en zeker een hele grote aanrader!

Marjolein 09-11-2020

bottom of page