top of page

BUSINESS COACHING

Het onderwerp vitaliteit is tegenwoordig belangrijker dan ooit. De constante druk om prestaties te leveren op het werk en in de vrije tijd vergt een hoop energie. In een periode waarin veel van werknemers wordt verwacht, vergeten zij zichzelf wel eens te belonen met de juiste keuzes voor hun gezondheid. Hierin kan YorFit het verschil maken. Wij begeleiden en ondersteunen de werknemers om een goede balans te vinden tussen beweging, voeding en herstel. Op deze manier zullen zij op het werk betere prestaties kunnen leveren. Voor jou als werkgever levert dit fittere werknemers, meer rendement en minder ziekteverzuim.

Business Coaching - Bedrijfscoaching - Vitaliteit - Minder ziekteverzuim - Online coaching
vector.png

Beweging

Door de personal trainer word je begeleid om jouw lichaam op een verantwoorde en effectieve manier te belasten. Aan de hand van jouw doelstelling is er de mogelijkheid om een schema op maat te ontvangen in de YorFit app. Hier kun je de oefeningen, sets en herhalingen terugvinden. Alle oefeningen worden daarnaast ondersteund met een 3D video. Tijdens de coachingsgesprekken is er ook de mogelijkheid om techniekvideo’s samen te bespreken. Door deze manier van begeleiden wordt jouw bewegingsdoel haalbaar.

118627-200.png

Voeding

Naast meer bewegen gaat ook een gezond eetpatroon ervoor zorgen dat jouw doelstelling haalbaar wordt. Met de ondersteuning vanuit YorFit wordt eerst in kaart gebracht hoe jouw huidige voedingspatroon eruitziet. We bouwen verder op de goede eetgewoontes die er al zijn en kijken daarnaast naar wat nog verbeterd kan worden. We willen namelijk alle positieve punten uit jouw huidige voedingspatroon gebruiken zodat er zo min mogelijk veranderingen plaats hoeven te vinden. Dit gaat er namelijk voor zorgen dat de kans groter wordt dat je het vol gaat houden tijdens en na de begeleiding.

118627-2002.png

Herstel

Behalve het bewust omgaan met training en voeding is het belangrijk om stil te staan bij het herstel van je lichaam. Door ook de herstelmomenten aandacht te geven, zorg je ervoor dat het lichaam meer in balans komt en jouw doelstelling behaald kan worden. Mentaal en fysiek optimaal functioneren bereik je door onder andere aandacht te geven aan het slaappatroon en ontspanningsmomenten. Tijdens de coachingsgesprekken krijg je tips & tricks om het herstel te optimaliseren.

Bij Jeveka staat vitaliteit hoog in het vaandel. Samen met YorFit hebben collega’s een lifestyle programma van 12 weken gevolgd. Iedereen een eigen traject waarbij een goede balans tussen beweging, voeding en herstel centraal stond. Waar we vooral tevreden over zijn is dat je samen met Yordi werkt aan een levensstijl die ook daadwerkelijk vol te houden en goed te integreren is in jouw dagelijks leven. Yordi heeft veel kennis van zijn vakgebied en wist voor iedere collega een succesvol traject samen te stellen.

Jeveka B.V. 27-01-2021

bottom of page